BOOK YOUR APPOINTMENT: ☎ 602 444 496
Ortodoncia Invisible

Tannestetikk i Benidorm

Tannestetikk

Tannestetikk er måten å oppnå et sunt og blendende smil takket være et sett med behandlinger designet for å forbedre utseendet og skjønnheten til smilet ditt.

Tannestetikk går utover munnhelse, og gir deg muligheten til å fullstendig transformere imaget ditt og heve selvtilliten til ufattelige nivåer.

Sol Inari Estudio Dental har valgt fordypningen i Tannestetikk i Benidorm. Et sted hvor helse og skjønnhet går hånd i hånd gjennom et profesjonelt tverrfaglig team.

Tenk deg å ha hvite tenner, justert og perfekt proporsjonert, som reflekterer lyset og tiltrekker alle øyne. Med dental estetikk kan denne drømmen bli en realitet. Fra tannbleking til tannfiner og omforming av tannkjøtt, det er flere alternativer til din disposisjon for å korrigere ufullkommenheter og oppnå et drømmesmil.

Men hva er de virkelige fordelene med kosmetisk tannbehandling? Utover den åpenbare estetiske forbedringen, tilbyr disse behandlingene fantastiske fordeler. Du vil ikke bare forbedre utseendet ditt, men du vil også øke din selvtillit og selvtillit. Du vil kunne uttrykke deg fritt, uten frykt for å vise smilet ditt og fengsle alle med sjarmen din.

I tillegg har dental estetikk ikke bare en overfladisk innvirkning. Ved å korrigere problemer som flekkete, slitte eller feiljusterte tenner, fremmer du også langsiktig munnhelse. Justerte og velstelte tenner er lettere å rengjøre og vedlikeholde, reduserer risikoen for oral sykdom og fremmer optimal munnhelse.

I denne artikkelen vil vi utforske i detalj fordelene med kosmetisk tannbehandling og hvordan du kan dra nytte av disse revolusjonerende behandlingene. Du vil oppdage hvordan du kan forbedre bildet ditt, øke selvtilliten og oppnå et blendende smil som vil åpne dører i alle aspekter av livet ditt.

 

estetica dental

Tannestetikk i Benidorm

Hva er Tannestetikk ?

Tannestetikk refererer til settet med tannprosedyrer som fokuserer på å forbedre utseendet og skjønnheten til smilet. Hos Sol Inari er vi eksperter på dental estetikk. Disse behandlingene er ikke bare fokusert på tannhelse, men også på den estetiske harmonien mellom tenner og tannkjøtt. Kosmetisk tannbehandling har blitt en integrert del av moderne tannbehandling, og lar pasienter forbedre selvtilliten og selvtilliten.

Estetiske tannbehandlinger

Det finnes flere estetiske tannbehandlinger som fullstendig kan forvandle en persons smil. Noen av de mer vanlige behandlingene inkluderer tannbleking, tannfiner, tannkroner og omforming av tannkjøtt. Disse prosedyrene er skreddersydd til de individuelle behovene til hver enkelt pasient og kan korrigere problemer som flekker tenner, hull mellom tenner, flisete eller flisete tenner, blant annet.

Fordeler med Tannestetikk

Kosmetisk tannbehandling gir en rekke fordeler både fra et estetisk synspunkt og fra et tannhelsesynspunkt. Ved å forbedre utseendet på smilet ditt kan du øke selvtilliten og forbedre ditt personlige image. I tillegg kan kosmetisk tannbehandling rette opp tannproblemer som kan ha en negativ innvirkning på munnhelsen på lang sikt.

Ortodoncia Benidorm

Usynlig kjeveortopedi i Benidorm

Hva er usynlig kjeveortopedi?

Usynlig tannregulering er en revolusjonerende teknikk som lar deg korrigere tannjusteringen diskret og komfortabelt. I motsetning til tradisjonelle metallskinner, bruker usynlige kjeveortopedisk systemer tilpassede klare aligners som passer perfekt over tennene dine. Disse alignerne er praktisk talt usynlige, og gir pasientene selvtilliten til å smile gjennom hele behandlingsprosessen.

Fordeler med usynlig kjeveortopedi

Usynlig kjeveortopedi gir mange fordeler ved kompresjon med tradisjonelle braketter. I tillegg til å være nesten umerkelig, er alignerne mobile, noe som letter munnhygienen og lar deg nyte større komfort når du spiser. I tillegg krever usynlig tannregulering vanligvis færre besøk til tannlegen for justeringer, sparer tid og reduserer ubehag.

Usynlig ortodontiprosess

Den usynlige kjeveortopedisk prosessen begynner med en grundig evaluering av en spesialisert kjeveortoped. Avtrykk vil deretter bli gjort og tilpassede aligners vil bli designet for hvert trinn av behandlingen. Pasienten vil motta et sett med aligners som skal brukes i en bestemt periode, vanligvis to uker, før han går videre til neste sett med aligners. Etter hvert som behandlingen skrider frem, flyttes tennene gradvis inn i ønsket posisjon, etter en behandlingsplan fastsatt av kjeveortopeden.

 

Carillas

Tannfinér i Benidorm

Hva er tannfiner?

Tannfaser er tynne porselens- eller komposittplater som festes til forsiden av tennene for å forbedre utseendet. Disse finérene kan rette opp problemer som flekkete, slitte, feiljusterte eller avstandsmessige tenner. Tannfinér er en svært effektiv og langvarig kosmetisk løsning som kan forandre en persons smil betydelig.

Typer tannfiner

Det er to hovedtyper av tannfaser: porselensfiner og komposittfiner. Porselensfasetter er kjent for sin styrke og naturlige utseende, da de reflekterer lys på en lignende måte som naturlige tenner. På den annen side er komposittfiner billigere og kan plasseres i et enkelt tannlegebesøk. Begge typer finér gir imponerende kosmetiske resultater.

Fordeler med tannfiner

Tannfinér gir flere betydelige fordeler. For det første kan de forbedre formen, fargen og justeringen av tennene dine, noe som fører til et mer attraktivt smil. I tillegg er tannfiner motstandsdyktig mot flekker og har langvarig holdbarhet. På samme måte krever de minimal slitasje på tannemaljen, og deres plassering er en minimalt invasiv prosedyre.

 

Tannestetikk i Benidorm

Tannbleking i Benidorm

Tannbleking er en av de mest populære behandlingene innen tannestetikk, siden den tillater å fjerne flekker og misfarginger fra tennene, og gjenopprette deres naturlige glans. Hvis du leter etter en rask og effektiv måte å forbedre utseendet på smilet ditt på, er tannbleking den ideelle løsningen.

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en trygg, ikke-invasiv prosedyre som bruker kjemikalier for å fjerne flekker og misfarging fra tennene dine. Denne behandlingen kan utføres i tannklinikken av en profesjonell eller hjemme under tilsyn av en tannlege.

Tannhelse

Tannpleievaner

For å opprettholde et sunt og estetisk smil er det viktig å ta i bruk gode tannpleievaner. Dette inkluderer å pusse tennene minst to ganger om dagen med fluorholdig tannkrem, tanntråd daglig for å fjerne plakkbakterier og regelmessig besøk til tannlegen for profesjonell rengjøring og tannundersøkelser.

Viktigheten av vedlikehold

Riktig vedlikehold av estetiske tannbehandlinger, usynlig kjeveortopedi og tannfiner er avgjørende for å bevare langsiktige resultater. Det er viktig å følge tannlegens anbefalinger, som å bruke munnbeskyttelse ved kontaktsport, unngå mat og drikke som kan gi flekker på tenner og ha regelmessige oppfølgingsbesøk for å vurdere tannhelsen.

 

Vanlige spørsmål om tannestetikk

Er det vondt å gjennomgå estetiske tannbehandlinger?

Nei, estetiske tannbehandlinger er vanligvis smertefrie. Lokalbedøvelse brukes under prosedyrer for å sikre pasientens komfort

Hvor lenge varer usynlig kjeveortopedisk behandling?

Varigheten av usynlig kjeveortopedisk behandling kan variere i henhold til de individuelle behovene til hver enkelt pasient. Vanligvis varierer det fra 6 måneder til 2 år.

Kan vanskelig mat spises under usynlig kjeveortopedisk behandling?

Ja, en av fordelene med usynlig kjeveortopedi er at alignerne er avtakbare, noe som lar deg spise fritt. Det er imidlertid tilrådelig å unngå veldig hard eller klebrig mat som kan skade aligners.

Hvor lenge varer tannfiner?

Tannfinér er slitesterkt og kan vare i 10-15 år, så lenge god munnhygiene opprettholdes og regelmessige besøk til tannlegen gjennomføres.

Hva er den omtrentlige kostnaden for disse behandlingene?

Kostnaden for estetiske tannbehandlinger, usynlig kjeveortopedi og tannfiner kan variere avhengig av de spesifikke behovene til hver enkelt pasient. Vi anbefaler at du besøker oss for et personlig tilbud. Hos Sol Inari har vi personlig tilpassede finansieringsfasiliteter.

Kom til tannlegen og du kan få perfekte tenner!

Hvis du leter etter en spesialist i tannestetikk i Benidorm, bestill en time hos Sol Inari Estudio Dental og oppdag de beste tannlegene og ekspertene som er villige til å hjelpe deg. Ved ditt første besøk vil vi gjennomføre en muntlig eksamen for å finne ut hva du trenger. Deretter planlegger vi tannbehandlingen som passer for ditt tilfelle, slik at du kan ha perfekte tenner.

For å nyte et vakkert smil og forbedre selvfølelsen gjennom kosmetisk tannbehandling i Benidorm, kontakt oss på telefon 865 82 62 10 eller WhatsApp på 602 44 44 96 eller gjennom vår nettside, hvor du kan se saker fra andre pasienter som har stolt på Sol Inari Estudio Dental og du kan lære mer om oss: www.dentalsolinari.com

 

 

SOL INARI

Din tannklinikk og tannlege i Benidorm og Marina Baixa

 

mejor clinica dental

BESTILL NÅ DIN TIME PÅ SOL INARI

Doktor Gemma Rubio

Direktør og grunnlegger av Sol Inari Estudio Dental

Spesialist i tannestetikk i Benidorm